DSM
Two-Phase Makeup Remover
Dvifazis makiažo valiklis
11,99 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
200 ml
Kodas
4112001

Išparduota
Šios prekės šiuo metu neturime. Spauskite 'Priminti', ir mes jus informuosime, kai prekė atsiras.

Kai tik vėl turėsime šią prekę - informuosime Jus el. laišku!
Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 14,99 €
Mon Platin dvifazis veido valiklis. Sudėtyje yra Negyvosios Jūros mineralų ekstrakto ir vitaminų B5 ir E. Pirmasis etapas praturtintas švelniais komponentais, kurie susigeria iškart po panaudojimo ir skirti nuodugniam makiažo likučių nuvalymui. Ypatingai lengvai nuvalo netgi ir vandeniui atsparias makiažo priemones. Antrojo etapo sudėtyje dominuoja vanduo praturtintas svarbiais mineralais ir drėkinamaisiais komponentais su vitaminais B6, E ir atpalaiduojančiomis medžiagomis, kurios užbaigia valymą ir palieka ant veido švelnumo bei gaivumo įspūdį ir malonu kvapą. Du produktai sumaišyti tarpusavyje sukuria unikalų, ypač veiksmingą ir efektyvų makiažo valiklį. Produktas tinka lengvai nuvalyti nuo veido ilgalaikes, aukštos kokybės makiažo priemones. Tinka ir jautriai odai.

Be Alkoholio. Be kvapiklių.

Naudojimo instrukcijos: suplakti buteliuką, kad susidarytų vientisas skystis. Paskleisti priemonę ant vatos gabaliuko ir švelniai nuvalyti veidą. Tinka naudoti ant jautrių veido sričių šalia akių, ant kaklo bei lūpų. Makiažą nuvalo greitai ir efektyviai.

Įspėjimas: nenaudoti jei yra alergija kažkuriam iš komponentų. Nenaudoti ant pažeistos ar suerzintos odos. Nustoti naudojimą jei atsirado odos sudirginimo žymių.
More Information
Talpa 200 ml
Mon Platin DSM išmanioji kosmetika iš Izraelio - Tavo natūralus pasirinkimas veido ir kūno odai bei plaukams. Kosmetikos produktų sudėtyje yra unikalūs 26 mineralai ir purvas, kurie randami tik Negyvojoje Jūroje. Produktų asortimente yra net 100 unikalių ekstraktų, naturalių aliejų ir vitaminų, kurie sąveikaujant su kitais išskirtiniais komponentais, sukuria išskirtinės kokybės produktus, atitinkančius griežčiausius pasaulinius standartus.
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Venipak kurjeris 1-3 d.d. 2,95 Eur*
Omniva paštomatas 1-3 d.d. 2,95 Eur*
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

* perkant už 14,99 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kosmada.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS GRYNAIS  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
MOKĖJIMO KORTELĖMIS - VISA, MASTERCARD, MAESTRO.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas grąžinimo formą. Jei pirkėjas, įsigydamas prekę, pasinaudojo galimybe atsiimti prekę Kosmada salone, jis gali pats pristatyti grąžinamą prekę į tą patį saloną, to salono darbo valandomis.


Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

Two-Phase Makeup Remover DSM Dvifazis makiažo valiklis

Parašykite savo atsiliepimą apie: Two-Phase Makeup Remover DSM Dvifazis makiažo valiklis
Susiję produktai
Veido prausiklis
250ml
Rating:
0%
11,99 €
Veido tonikas
250ml
Rating:
0%
10,99 €