To The Rescue
Plaukų serumas
12,89 €
Rating:
0 % of 100
Talpa
75 ml
Kodas
3438801
vnt.
Turime - išsiųsime netrukus
Kur galiu įsigyti?
PRISTATYMO KAINA
Iki nemokamo pristatymo Jums liko įsigyti prekių už 14,99 €
Štai gelbėjimo užtaisas nelaimėje atsidūrusiems plaukams! Šis, giliai maitinantis serumas pažeistiems ir pasišiaušusiems plaukams, ne tik atkurs ir pamaitins plaukus, bet ir apsaugos juos nuo išsausėjimo, lūžinėjimo ar galiukų skilinėjimo. Sudėtyje gausu saldžiųjų migdolų ir argano aliejų, kurie maitina ir puoselėja plaukus. Tai tavo riteris švytinčiais šarvais!

Kupinas gerųjų medžiagų
Argano aliejus
Migdolų ekstraktas
Saulėgrąžų sėklų ekstraktas
Pantenolis, Vitaminas B5
(Kviečių) Sėlenų ekstraktas
Poveikis:
*Apsauga nuo karščio
* Plaukų stiprinimas ir apsauga nuo lūžinėjimo
*Pasišiaušusių plaukų glotninimas

Naudojimas: žirnio didumo kiekį tepk ant rankšluosčiu nusausintų plaukų, ypač galiukų.Galima naudoti ir ant sausų neklusnių , pasišiaušusių plaukų, norint juos suvaldyti.


Draugiškas vegetarams ir veganams.
Perdirbimas – mes tikime karma: už gerą atlyginama geru.
More Information
Talpa 75 ml
Mes kuriame plaukų priežiūros priemones tiems žmonėms, kurie rimtai nusiteikę siekti tikslų, bet nežiūri į save per daug rimtai (džiaukis kiekviena gyvenimo akimirka). Mes tikime, kad tobulumas yra ne tik pervertintas, bet ir nuobodus. Mes norime, kad kiekvienas nusišypsotų, būtų laimingiausias ir – svarbiausia – būtų savimi. Mes mylime natūralumą. Visus natūralius ingredientus. Visus tikrus, nuoširdžius žmones. Mes nekenčiame dirbtinumo. Jokių bjaurių dalykų kaip silikonai, sulfatai ir parabenai. Jokių apgavysčių. Mes beprotiškai aistringai trokštame paversti pasaulį natūraliai gražia vieta. Bet manome, kad natūralumas neturėtų reikalauti aukų. Nėra aukojimo. Jūsų sveikatos. Jūsų plaukų. Arba jūsų humoro jausmo. Mes pripažįstame įvairiausius žmones ir kitokius požiūrius. Mes nebijome prieštaravimų. Tiesą sakant, mes žinome, kad jie tik daro pasaulį įdomesnį. Mes čia, kad į žmonių gyvenimą grąžintume pusiausvyrą. Mes čia tam, kad pasitelkę gerumą ir džiaugsmą kovotume su pasaulio šiukšlėmis. Mes natūraliai gražūs. NOUGHTY iš gamtos. KĄ REIŠKIA "NOUGHTY" ? NOUGHTY = NULIS. TUŠČIA VIETA. NIEKAS. Jokių naftos produktų, jokių parabenų, sulfatų ar silikono. + NAUGHTY = ŠELMIŠKAS. PASIUTĘS.PADŪKĘS. Prekės ženklas su šelmiškumo ir nerūpestingumo atspalviu = NOUGHTY 97% NATŪRALU = DORYBIŲ IR ŠELMŠKUMO DERINYS. NOUGHTY ATSAKINGAI PAREIŠKIA, KAD JOS FORMULĖSE NĖRA: • SILIKONŲ • PARABENŲ • SULFATŲ • NAFTOS PRODUKTŲ Kiekvieno teisė rinktis. Mūsų tikslas – kuo įmanoma mažiau toksinų ir kuo daugiau draugiškų ingredientų. Sintetinius ingredientus pakeičiame natūraliais, kurie pasižymi itin veiksmingomis savybėmis ir duoda puikius rezultatus. Plaukai tai vertina – jie atrodo sveiki ir išpuoselėti. Mes neišbandome savo ingredientų su Bembiu, Lese, Skipiu arba kitais gyvūnais. Draugiški vegetarams ir veganams. Perdirbimas – mes tikime karma,: už gerą atlyginama geru.
PRISTATYMAS
Pristatymas Trukmė Kaina
Venipak kurjeris 1-3 d.d. 2,95 Eur*
Omniva paštomatas 1-3 d.d. 2,95 Eur*
Salone 1-3 d.d. Nemokamai

* perkant už 14,99 € ir daugiau PRISTATYMAS NEMOKAMAS.

Jei turite klausimų dėl pristatymo, būtinai parašykite el. paštu: helpdesk@kosmada.lt.

Daugiau informacijos
 
ATSISKAITYMAS
E-BANKININKYSTĖ - atsiskaityti galėsite naudojantis visų pagrindinių Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistemomis ar kreditine kortele.
 
ATSISKAITYMAS GRYNAIS  - atsiskaityti galėsite grynais pinigais kurjeriui pristačius siuntą.
 
MOKĖJIMO KORTELĖMIS - VISA, MASTERCARD, MAESTRO.
 
BANKO PAVEDIMU  - atsiskaityti galėsite banko pavedimu mūsų nurodytais rekvizitais.
GRĄŽINIMAS
Klientas turi teisę per 14 dienų nuo prekės gavimo, nenurodydamas priežasties, atsisakyti prekės ir ją grąžinti.
Tokiu atveju: Prekės pakuotė neturi būti pažeista, o prekė kartu su pakuote nepraradusi prekinės išvaizdos ir pilnos komplektacijos. Prekė negali būti pradėta naudoti ar bandyta naudoti.

Klientas gavęs nekokybišką prekę turi nedelsiant susisiekti su pardavėju telefonu arba el. paštu ir suderinti keitimo arba grąžinimo sąlygas.
Tokiu atveju: Prekė bei pakuotė turi būti pilnos komplektacijos.

Pageidavimą grąžinti prekę Klientas pareiškia užpildydamas grąžinimo formą. Jei pirkėjas, įsigydamas prekę, pasinaudojo galimybe atsiimti prekę Kosmada salone, jis gali pats pristatyti grąžinamą prekę į tą patį saloną, to salono darbo valandomis.


Visais atvejais klientas atsako už prekės vertės sumažėjimą, atsiradusį dėl veiksmų, nebūtinų prekės savybėms ir kokybei nustatyti.

Pinigai grąžinami per 10 d.d.

Atsiliepimai apie produktą

To The Rescue NOUGHTY Plaukų serumas

Parašykite savo atsiliepimą apie: To The Rescue NOUGHTY Plaukų serumas
Susiję produktai
Intensyviai drėkinantis ir atkuriamasis šampūnas
250ml
Rating:
100%
10,89 €
Balzamas pažeistiems plaukams
250ml
Rating:
0%
10,89 €
Plaukų kaukė
300ml
Rating:
0%
13,89 €
NOUGHTY
Thirst Aid
Purškiamas plaukų kondicionierius
200ml
Rating:
0%
11,99 €